sushi

Sushi bestaat al honderden jaren. Eigenlijk, niet veel meer dan drie eeuwen. Het woord Sushi kwam voor het eerst in het Engels van de Japanners. Maar het is veel ouder dan de woorden voor kip en rundvlees.

De geschiedenis van sushi is een interessant verhaal over de evolutie van een eenvoudig gerecht. Het gerecht zoals we het nu kennen is ontstaan door een combinatie van invloeden, beginnend in Japan. Maar om te begrijpen wat sushi zo uniek maakt, moeten we eerst de geschiedenis van sushi als specifiek gerecht kennen.

Sushi werd voor het eerst gemaakt door een inventieve Japanse chef-kok genaamd Toru Oginoya inestyle sushi en werd als nieuw gerecht geïntroduceerd in de 1e eeuw. In die tijd werd sushi geserveerd als een show voor koningen en andere belangrijke mensen. Het gerecht was zo populair dat het verschillende brouwerijen inspireerde om later Yohetsu-wijn te creëren.

De sushi die wij vandaag de dag eten, is afkomstig van een groep in Korean street food Gouda gevestigde intellectuelen. Zij introduceerden de sushi als een gerecht dat met stokjes moest worden gegeten, zoals dat in die tijd gebruikelijk was. Dit gerecht werd genoemd naar de eerder genoemde skeletkikkers.

Het idee van de sushischotel inspireerde Japanse koks ook tot het uitwerken van nieuwe gerechten voor theekransjes. Het idee om met stokjes te eten werd in de 6e eeuw in China geïntroduceerd.

en in balvorm gerold.. Vanaf de theepauze tot nu; sushi was en is zeer populair in vele culturen. Vooral in de westerse wereld, is sushi een genot geworden voor veel mensen. En hier wordt het beschouwd als een leuk gerecht..

Hoewel sushi op vele manieren gegeten kan worden, zijn dit slechts een paar populaire manieren om ervan te genieten. Bijgeloof is een deel van de reden waarom veel mensen vegetarisch zijn of soms helemaal niet vegetarisch. Maar laat u niet misleiden door te denken dat alleen het eten van sushi uw verlangen naar vlees kan stillen.

Hoewel sushi moeilijk lijkt om te maken, is het dat niet. Er zijn verschillende hulpmiddelen en ingrediënten die u kunt gebruiken. Dus roep de kinderen bij elkaar, gooi het varkensvlees eruit en maak heerlijke sushi voor minder dan $30,00. Alles wat je nodig hebt is een vierkant sushimatje of -verdeler, een grote plastic doos, een rietje, een theedoek en de geheime techniek van je favoriete sushichef.

Naast het voorgerecht, de rijst en de vullingen, horen sashimi, nigiri en rollen er ook allemaal bij. Wat u ook doet, u kunt er zeker van zijn dat vegetarische sushi verrukkelijk zal smaken en een favoriet van de gasten zal zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.