Lunch Apeldoorn

 

De lunch was van oudsher een moment om zichzelf aan te vullen, hoe stressvol het leven op dat moment ook was. lbs werden gevuld met mineraalwater en thee, die beide van tijd tot tijd moesten worden ververst. Natuurlijk geloven veel culturen dat de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag is. Russen zien de lunch als de hoofdmaaltijd van de dag, terwijl IndonesiĆ«rs denken dat het een dag van ontspanning is. Andere culturele verschillen zijn dat Brazilianen ‘s middags lunchen in plaats van ‘s avonds, dat Mexicanen net zo lunchen als Amerikanen, en dat Grieken ‘s avonds lunchen in plaats van ‘s middags.

Een algemene vuistregel voor de lunch is dat het over het algemeen een hectische maaltijd is. Ontbijt en lunch zijn misschien de rustigste maaltijden van de dag, maar ze zijn zeker niet rustig. Het ontbijt kan worden gebruikt om in de rij te gaan staan voor inentingen, merken cellofaan te onderzoeken en ervoor te zorgen dat de dubbele regenboog nog intact is. De lunch is over het algemeen de meest hectische maaltijd van de dag en is van oudsher de meest formele van de drie etenstijden. Voedingsmiddelen die over het algemeen als onderdeel van een lunchmaaltijd worden beschouwd zijn polishworst, kipnuggets, hotdogs, hamburgers, kaasburgers, sandwiches, en alles voor het avondeten. Ontbijt en lunch staan bekend als de onderdelen van de zware lunch, terwijl het diner lichter is en vaak bestaat uit fruit, sandwiches, en een aantal ontbijt nietjes, maar niets zwaars.

Om de een of andere reden is het gebruikelijk om eieren en spek als ontbijt te eten, wat gewoonlijk als een ontbijtmaaltijd wordt beschouwd. Aan de andere kant worden vruchtensap, melk en toast traditioneel als lunchmaaltijd genuttigd. Ook vleeswaren als eieren, spek en worst maken deel uit van de lunchmaaltijd, maar worden niet elke dag gegeten. Om de een of andere reden is het ook gebruikelijk om een kopje koffie of thee te drinken om de dag te beginnen. Geen enkele maaltijd wordt beschouwd als een zuivere pauze of een vrije dag. Over het algemeen worden de meer stimulerende voedingsmiddelen overdag gegeten dan ‘s avonds.

De enige keer dat vet echt niet welkom is in de Mexicaanse keuken is tijdens de lunch. Dat is de reden waarom zoveel taco’s geserveerd worden met evenveel chilipepers, triglyceriden, en kaas. Van pepers is bekend dat ze de bloedsuikerspiegel doen stijgen, waardoor de eetlust wordt gestimuleerd en men naar meer eten gaat verlangen. Ook Mexicaans eten is daardoor cholesterolrijk. Een typisch Mexicaanse maaltijd bestaat uit uitgebalanceerde voedselgroepen, zoals geĆÆmporteerde chilipepers, tomaten en kip. De porties zijn altijd klein en je moet goed opletten dat je niet te veel eet.

Een andere vuistregel is dat snacken tussen de maaltijden door niet zo gebruikelijk is als in andere culturen. Tenminste, niet waar ik heb gewoond. Maar als je ooit een Mexicaanse maaltijd hebt gehad, bereid door een chef-kok, dan weet je dat een kleine snack geen kwaad kan. Bovendien heb je dan iets te doen tussen de happen tortillachips en salsa door. Neem echter geen specerij mee die bij de soep hoort.

Het hoogtepunt van de taco ervaring is dat je het allebei kunt hebben. U kunt een heerlijke maaltijd nuttigen, genieten van een koel drankje, en u in een comfortabele zetel nestelen terwijl u naar de laatste presentatie of muziekvideo kijkt. Je kunt zelfs een gesprek voeren met je vrienden of familieleden terwijl je je ontspant. Eten is belangrijk voor veel culturen, maar als het eten goed gedaan, het is vaak een ervaring de moeite waard om te onthouden om zijn eigen belang.

Neem de leiding. Wees een verantwoordelijke eetgast. Neem de juiste eetetiquette in acht. Mexico heeft ons geleerd dat het niet gaat om wat we eten, maar om hoe we eten. iquette is belangrijk voor de persoonlijke en culturele schoonheid, het geluk, en het leren aan collega’s en studenten. Van de zwoele kusten tot de tropische borrels, onze kennis van de eetetiquette helpt ons meer van ons eten te genieten.

Lees meer:

Bbq Apeldoorn

Catering Apeldoorn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.