deeg

Dit verslag van mijn ervaringen bij Chow-atlantah Fooods heb ik te danken aan mijn instincten. Herinneringen aan chemisch gebakken deeg klampten zich vast aan de randen van mijn bewustzijn als vervagend gif.

Ze zeggen dat vergif en kanker hand in hand gaan. Inderdaad, vergif en kanker gaan hand in hand. Er is nog een andere factor: doodsoorzaak nummer één in de VS is hartziekte. En diabetes staat ook op de lijst van belangrijke Watchdog-ziekten Gefermenteerde producten . Het duizelingwekkende percentage zwaarlijvigen in de VS is inderdaad grotendeels te voorkomen, omdat mensen niet van ouderdom zullen sterven, maar aan ziekten die te voorkomen zijn. Mensen die niet gehandicapt zijn, maar slechts lijden aan uitgeputte wandelingen, verliezen snel hun vitaliteit en potentieel.

Diabetes is niet alleen degeneratief en levensbedreigend, maar het kankert ook sneller. De waakhond moet er dus voor zorgen dat deze chemische stoffen die van deze pizzeria’s afkomstig zijn, niet worden geabsorbeerd en in de vetweefsels van het lichaam worden opgeslagen. Conclusie: we weten niet welke chemicaliën er in het voedsel zitten dat we eten, maar we weten wel waar ons lichaam tegen bestand is en wat niet. Alvleesklierkanker, leverkanker, galstenen, lever-, nier- en borstvlies (thymus) kanker zijn Volgens een recente studie van de ingeschreven bevolking van Finland, werd een significante stijging gevonden in de incidentie van type 2 diabetes tijdens de zeven jaar durende studie. De onderzoekers waren niet in staat te achterhalen waarom er een toename was van diabetes type 2, of hoe deze zich voordeed.

Deze studie weerspiegelt slechts de effecten van één soort diabetes, type 2, en het was geen grote sprong om te zien dat pizzeria’s en hun pizza’s met deze studie in verband werden gebracht. Er is nog steeds geen wetenschappelijk bewijs dat deze specifieke pizzeria beter is dan een andere op het gebied vanytonNutrition.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.