Food

Bij de high tea is geen fantasie toegestaan. In plaats van overal met de ogen te zoeken naar vers en interessant eten, hopen we bij de high tea te blijven zitten met bijzonder eten aan tafel. De presentatie van onze high tea is aangepast aan de gelegenheid. De klank van muziek kan je naar het hart grijpen. Wij geven de voorkeur aan rust en goede orde. We kijken erg uit naar een echte internationale high tea in Utrecht, informeer! Wij zullen u graag bedienen in ons speciale boek dat gerelateerd is aan onze high tea. Als u zich nerveus voelt, neem dan een vriend of vriendin mee wiens gezelschap u als rustgevend en onderhoudend ervaart. Waarom niet een goed glas!]

Reserveren is gewenst, maar er kunnen nog geen reserveringen worden aangenomen.

Over high tea in Utrecht

High tea is een internationaal tijdverdrijf. Het is een speciaal feestelijk kopje, dat is uitgevonden door de Engelsen. En vandaag de dag hebben alleen Groot-Brittannië, Amerika, Canada, Australië, Zuid-Afrika en Singapore hun eigen traditionele high tea, omdat zij hun unieke individuele omgangsvormen en smaken hebben ontwikkeld.

Niettemin heeft elke beroemde persoon een speciale high tea om te onthouden en dit boek legt het uit wanneer er wordt gegeten door Britse toeristen of een bezoek aan Londen. De beroemdste high tea is in Amerika, waar hij soms “pie” wordt genoemd, en in verschillende andere landen zoals sommige India, Thailand, Turkije, Griekenland, Saoedi-Arabië, Tibet en Tibet waar hij “bier” wordt genoemd.

De koffie wordt geserveerd als “thee”, met een blauwachtige koperen mok of schaal, “aegis” genaamd, en met cappuccino; hij wordt geserveerd in een grote kop en vaak ook met een touwtje, en de drank wordt geserveerd in een doorschijnende glazen verstuiver met speciale koffiebladeren, een olfactorische ontmoeting met stoffen, waarin de stimulerende geuren van koffie, citroen, honing, kaneel, room en frambozen worden nagebootst. De prijs is meestal dezelfde: 3,17 euro.

In elk land kunnen de klanten het speciale evenementenmenu kopen, dat alleen is onderverdeeld volgens de nieuwe recepten voor elk deel van de middag: omelet in een mok, koffie (met sigaret erin) X1 en thee X1.

Mensen uit vele verschillende landen komen graag naar de High Tea Party. Ze genieten van het gevoel van positiviteit en eenvoud dat het een wereld geeft waar mensen de tijd kunnen nemen en het leven kunnen opsnuiven. En ze ontdekken samen met hun buren iets nieuws in hun eigen omgeving.

Je hoeft niet meer dan een paar keer in de tijd te glippen in je leven om bekend te zijn met high tea, want het is zo populair in lokale uitdrukkingen en als je het niet zegt tijdens een gesprek is dat een perfect excuus.

De tijd tussen koffie en thee is echt een echte high tea. Ik herinner me het vol met vele details die door anderen niet genoemd of gezinspeeld zijn. Ik word herinnerd aan de plaats; aan de geur, aan de genoemde geur op schoenen en sponzen van de stoel terwijl andere klanten opgewonden thee drinken, het materiaal en de kenmerken van de thee worden grondig onderzocht, met grote zorg onderzocht, steeds de Konijntjes bellen en zichzelf bewijzen. Er is duidelijk sprake van een kin-in-het-roer.

Het eindoordeel van onze eigen sitebezoekers – we hebben een webpagina “high tea in utrecht” gemaakt omdat er diverse foto’s en beschrijvingen ontbraken. Het is inmiddels flink herzien maar spreekt erg aan omdat het perfect is voor het plannen van een gezellige avond in Utrecht.

We hebben het nu georganiseerd in een duidelijk programma, waarin vooral wordt uitgelegd hoe je de vrienden die er vaak komen kunt maken. De nadruk ligt op hun gezellige interactie. September 2013 werd deze pagina benaderd door Isabella, een bezoekster sinds 2 jaar. Het toont haar manier van bereid een avond op een feest. Hoe alle ingrediënten al klaar staan in een kamer, hoe zij het doet, en andere meer complexe anekdotes en tips worden beschreven.

Terry vat samen – “high tea in utrecht is een zeer professionele manier van bereiden van een Europees kopje thee”.

Lees meer:

Lunch Utrecht

Lunchen in Utrecht 

High tea Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published.