bier

 

Echt bier moet worden gebrouwen met behulp van een brouwkit. Een brouwkit bevat alle benodigde ingrediënten, een fermentor en een brander. Het enige wat je met je kit moet doen is de procedure volgen en je bent klaar om te drinken. Maar er zijn veel meer manieren om je eigen bier te brouwen. Hier zijn wat adviezen over hoe je je eerste partij bier brouwt:

Voor pils of bier met een vetgehalte van 30% (of iets minder) moet u 7-9% alcohol gebruiken (maar ga niet verder dan 12,5% – dan moet u nog wat toevoegen). Voor sterkere dranken kan je nog eens 1-2% tot 5-7% alcohol toevoegen. Om een bier te brouwen van meer dan 70% -80% alcohol (soms tot 90% – het hangt af van het alcoholpercentage dat je kiest). U zult zeker geen bier willen drinken in een bar in Frankrijk, bijvoorbeeld, waar het alcoholgehalte veel hoger is.

erve bier met eten uit een authentieke Duitse broedmachine.

In Frankrijk wordt het ontbijt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom geven veel mensen de voorkeur aan een koel, verfrissend flesje bier bij hun ontbijt. Pilsbier is bijvoorbeeld het meest populaire bier om te drinken bij fruit of kaas. Omdat het gistingsproces het bier ouder maakt, worden dit soort bieren over het algemeen alleen bij het dessert geserveerd.

Voor het eten is het tijd om het brouwen af te maken. In Tsjechië gaat het brouwen gepaard met hapjes brood en boter op weg naar huis. In Frankrijk is het traditie om een dessert en een koffie bij het bier te drinken voordat het brouwen wordt beëindigd.

De beste manier om te ontspannen is door het drinken van een koel, authentiek biertje. Wat is authentieker, Amerikaanse stijl of Duits? In Amerika kun je niet fout gaan met een ambachtelijk biertje. Aan de andere kant, in Duitsland, kan het een rood, wit of witbier zijn. Rood bier krijgt de meeste aandacht, maar misschien is het goed om het lichtste bier tot het einde te laten staan. Aan elke bierstijl worden de volgende criteria toegekend:

Het is belangrijk op te merken dat soms natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om bepaalde smaken te versterken. Deze bieren zijn over het algemeen milder en er worden soms augurken en uien aan toegevoegd.

Saison – Zomerbieren zijn zeer verfrissend en doen het bijzonder goed bij het avondeten.

afleiding – Dit verwijst naar het proces waarbij gist aan het bier wordt toegevoegd.

Brouwen – Dit is het proces waarbij gist aan het bier wordt toegevoegd in de vorm van voorstuwing.

Beide processen hebben een gelijke kans op succes. Het geheim hier is dat de gist aan het begin van het brouwproces wordt toegevoegd voor sterk verhoogde vergistingskansen.

Welke procedures worden gevolgd bij het maken van het Oktoberfest bier? Eerst en vooral moet het bier worden gefilterd. Dit kan met de hand gebeuren of met behulp van een krop. De krop jaagt het ongewenste schuim, dat naast het bier is gegroeid, weg. Bij handbier gebeurt dit door een beetje zout toe te voegen aan het water, misschien 5-10 minuten voor het bottelen. Voor bierrecepten is de 5-10 minuten voor het bottelen wanneer het pils schuimig is. Als u bijvoorbeeld uw koelkast aan het begin van de week schoonmaakt, bottelt u uw bier volgens de zondagse leveringsmethode.

Je zult het 5-10 minuten pils recept hierboven moeten nemen en het gebruiken als een springplank om je naar de volgende stap te brengen. Pasteuriseren, ook wel steriliseren genoemd, is het proces van het verwarmen van het bier tot een temperatuur van 72 graden gedurende ten minste een paar uur. Dit sterilisatieproces helpt schadelijke bacteriën, zoals gist en schimmels, te doden die het bier zouden kunnen ruïneren.

U kunt ook een champagne- of wijnkoeler gebruiken om het bier te bewaren. U zult echter een koelruimte in uw huis moeten hebben om het bier te bewaren. U kunt het zelfs in de vriezer bewaren zodat het niet bevriest. Het enige wat je nodig hebt is om het uit direct zonlicht te houden. Als u het echter in de koelkast bewaart, kan het afkoelen en zal de gist niet werken.

Aan het einde van de 2e week weet u wanneer het tijd is om uw bier te bottelen. U zult de volgende maten moeten bottelen:

ethanol

alcoholische

propenen

argine

fizzy

zoethout

en wat likeuren

Dit zullen de mediums zijn voor de komende weken. Na 2 weken kun je ze veranderen naar eigen smaak.

watervereisten opleggen

Voor een weekend of een zorgeloze dag gebruik minder bier

Verzin wat bier recepten

Probeer verschillende soorten bier met verschillende soorten chocolade, likeur, likeur, wijn en wijn. Hou van cake en cola.

Lees meer:

Zelf bier brouwen 

Zelf wijn maken 

Bierbrouwpakket

Leave a Reply

Your email address will not be published.