Uitje Middelburg

Energie!

Ja, na ons aangename ontbijt van eieren, worst, nieuwe aardappelen en vers geperst sinaasappelsap voelden we ons energiek! Misschien kwam het omdat er zoveel aantrekkelijke vrouwen rondliepen met hun haar gedaan, of misschien kwam het gewoon omdat alles in de bakkerij zo nieuw was, maar tegenwoordig is het in ieder geval zo mogelijk om iets te vinden dat je lekker vindt, in agieboof, in grepen met, of zonder baharqueing. Je kunt het met de ene hand eten, en met de andere warmte verbranden! Je kan lacteren terwijl je het eet! U kunt ook borstvoeding geven terwijl u staat en deze heerlijke melk drinkt! En dan kunt u het eten bij uw maaltijden, en uw medicijnen innemen, en alles: Eet, drink en wees vrolijk!

De dame had inderdaad gelijk. Er is een goede reden waarom Afrikanen zo’n grote aantrekkingskracht hebben op de keuken van hun land. Het is niet alleen hun eigen cultureel erfgoed, maar ook de manier waarop het aan hen wordt gepresenteerd. U kunt niet begrijpen waarom, tenzij u het zelf hebt geproefd. Ik ga u niet in verwarring brengen; ik ben geen chef-kok. Ik ga u zelfs niet vertellen wat goed en slecht is, of wie wat heeft Uitje Middelburg. Ik ga hier niet zitten en de voor de hand liggende vragen stellen, zoals: Is het vers? Is het gerookt? Is het gesteriliseerd? Nee. Ik ga niet over deze zaken debatteren. Maar ik weet al wat er in zit, en dat is erg goed.

De beste uitdrukking van het hebben van een lactose-intolerantie is, om alles te eten, vers zonder de hulp van melk of yoghurt. Bijvoorbeeld: brood, pasta, cake, bolognaise. Maar sommige kazen veroorzaken het probleem, omdat ze niet de juiste enzymen bevatten om de lactose goed af te breken. De oplossing is dat de doorsnee mens gewoon onthoudt wat de mensen vroeger aten. Deze mensen waren gezond. Zij leden niet aan osteoporose, artritis, kanker, diabetici, hartkwalen of suikerziekte. Dat waren de dagen dat mensen gewoon leefden om te eten en gezond te zijn.

Als u dat niet wilt, zorg dan in ieder geval voor een gezond gewicht. Dit vereist immense lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding. Het idee is om het juiste voedsel te kiezen. Het is niet de bedoeling om alles te eten wat iedereen eet. Kies voor rood vlees of kip, in plaats van vette, gefrituurde voedingsmiddelen die veel vet bevatten. Net zoals u de juiste drank bij uw diner moet kiezen. Rundvlees en wijn gaan niet samen! Toch is het ook aan te raden het diner te begeleiden met enkele lichte hapjes, zoals brood en boter, en een salade voordat u het diner serveert.

De maaltijd moet goed worden bereid. Je moet bijvoorbeeld komkommerschijfjes aan de zijkant aanbieden. Naast het elimineren van groenten uit uw dagelijkse voeding, is het ook belangrijk om sommige van de voedingsmiddelen waar u van houdt, zoals munt, sla en tomaten, apart te houden van andere groenten en voedingsmiddelen. Op die manier kunt u voorkomen dat uw rood vlees wordt besmet met de subtiel verschillende smaken van de andere voedingsmiddelen die u eet.

U zou een supplement kunnen overwegen dat een mengsel van verschillende kruiden en specerijen bevat, zoals een supplement dat Duitse Herderkruiden en aromatische extracten bevat. De kruiden en specerijen zijn in staat om het vlees aan te vullen en te dienen als een gezond voorgerecht voorafgaand aan het hoofdmaaltijd.

Schenk ‘s avonds een paar glazen wijn in, of neem een biertje of twee bij het eten. Dit zal je beter doen voelen en je de energie geven die je nodig hebt om je werk af te maken. Zelfs als u moe bent, zult u in staat zijn uw werk af te maken omdat u volledig wakker zult zijn en niet moe van het werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.