thee pot

 

Wat is spannender, een zeldzame theepot of een zilveren theezeefje vinden? Het zijn slechts twee van de vele what if’s die The Tea Store te bieden heeft. Een groot feest is het wanneer een nieuwe thee wordt ingeschonken uit een ongeopende pot. Dit maakt het extra leuk om te genieten van de luxe van de losse thee bestellen die u heeft uitgezocht.

Bovendien kunt u een charmant theezeefje kopen dat bij uw theepot past. Over bij elkaar passen gesproken! De selectie van zilveren theezeefjes aangeboden door The Tea Store is gewoonweg voortreffelijk. Ze zijn elegant en toch duurzaam. Ze kunnen perfect omgaan met de meeste vormen van kopjes. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze de stoomafdruk van uw thee opvangen en dan met een luid ploppend geluid op de hak van uw bord landen.

Het is nu theetijd! De thee die voor u bestemd was, wordt op de perfecte temperatuur bereid en staat voor uw deur. Het is heerlijk om uw thee te kunnen proeven alsof hij net gezet is.

Denk niet dat uw theedrinkende vrienden in de kou zullen blijven staan, haal de instant cool pressed theepot of chai tea infuser. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. U kunt ook kiezen voor een infuser, een houtskoolfilter of keramiek.

De theezeefjes komen vaker voor en zijn daarom goedkoper dan de houtskoolfilters. Een porseleinen theezeef is een geweldig cadeau voor iemand die net begint met theedrinken. Ze zijn een perfecte manier om te genieten van hun thee zonder het gevoel verbrand of heet.

Het instant gekoelde thee-ei is gemaakt van keramisch materiaal. Het is een vacuüm- en hitteverzegeld systeem dat het gemakkelijk maakt om een heet kopje thee aan het individu te leveren. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen. U kunt geld besparen op meer dan één infuser of meer dan één set krijgen.

Hot Apple Cinnamon TheepotDit is een speciale Black Forest theepot. De vormgeving van een theepot is geïnspireerd op het maken van thee. Dit bijzondere ontwerp is prachtig. Het toont een werkbij met zijn vleugels gespreid die zijn rode bijenstuifmeel aanbiedt aan de jonge bij. Het bijenthema komt terug in het rustieke metaalwerk. Deze theepot is gemaakt van gietijzer en heeft een gezwarte afwerking. Dit stuk is ongelooflijk mooi. U zult zeker onder de indruk zijn van zijn subtiele schoonheid. Deze theepot is ongeveer 58 cm hoog en staat 15,5 cm in de breedte.

De Flower TheeketelDe Flower Theeketel is een porseleinen theepot van Fushigi. Deze is voorzien van een groot thee-ei dat tot 1 liter dampende melk kan maken voor warme chocolademelk, citroenthee of hete thee. Het zwarte emaille met een goudkleur en de goudkleurige handgrepen zien eruit als echte bloesems. Deze theeketel is ongeveer 21 cm hoog en 10 cm breed. Dit is een ideale theepot voor het zetten van instant koffie of thee.

The sugar Cookie TheepotDit is een 3 theepot die beschouwd wordt als een keukenklassieker. Het is gemaakt van porselein terra cotta die zijn geglazuurd. Het wordt geleverd met een melkwegvormige infuser die in staat is om een grote kop koffie te maken. Er kan ook een gewone theemok in. Deze theepot is ongeveer 36 cm hoog en 15 cm breed. Hoewel dit een klassieke theepot is, zeggen veel eigenaren dat hij niet erg groot is qua inhoud. Dit betekent dat hij niet geschikt is voor in huis, maar wel ideaal voor in de keuken.

Chaise Lounge RugzakkenChaise lounge rugzakken zijn zeer populair, vooral onder vrouwen. Ze hebben meestal een bovenlading zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedragen en opgeborgen in caravans op luchthavens, in hotels of restaurants. Dit soort rugzakken heeft meestal permanente nylon schouderbanden en een comfortabel dubbel nylon rugpand. Hij is verkrijgbaar in zwart, beige of bruine kleur. De rugzak ziet er misschien klein uit, maar hij is zeer duurzaam. Sommige eigenaars zeggen dat zij dit toestel alleen gebruiken om zeer kleine geschenken mee te nemen en dat zij er hun grotere aankopen in opbergen.

Girls Summer Throw paperback book purseDit lijkt heel functioneel voor een heel jong meisje. Het ziet er erg schattig uit met zijn chique stijl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.