Indiaas eten EindhovenEindhoven is een vrij neutrale naam en betekent vooral: Lekker eten. In feite is Eindhoven de hoofdstad van de provincie Goa, dus het is ook de Hebreeuwse naam van de stad Goa, die nu deel uitmaakt van India. Daarom zijn de restaurantnamen in Goa bijna gelijk aan die van Tel Aviv.

In en rond Eindhoven vindt u een groot aantal restaurants die Indiaas eten aanbieden. Het merendeel van de klanten bestaat echter uit plaatselijke bewoners, die speciaal voor het eten komen. Veel Europeanen zijn dit eten ook gaan volgen, zodat het ook onder de Europese kolonisten als lekker eten begint te worden beschouwd.

De meeste restaurants zijn traditionele restaurants waar u een goede variëteit van het voorgestelde voedsel kunt verwachten en ook andere soorten specialiteiten. Onder deze restaurants zijn Understand Dosa, Sagar Savol, City Seasonal, Lifestyle, enz. Eten is nog niet zo populair als in andere delen van het land, maar het doet zijn intrede. Vele toeristen bezoeken jaarlijks dit gebied, waar voortdurend bezoekers en bewoners komen voor deze keuken die over het algemeen gezond is, een aparte smaak heeft en sterk verschilt van die in andere delen van het land.

De meeste restaurants werken met een vast menu, hoewel er ook restaurants zijn die een mix van specialiteiten aanbieden, zoals Vegetable Pulav, een gezond, niet-vegetarisch gerecht. Anderen mixen graag verschillende groenten met couscous enerzijds en serveren het anderzijds. Dit is een goed doordachte combinatie en een plezier voor het hele gezin. De traditionele maaltijden worden over het algemeen geserveerd met Labane (linzen) of stukken rijst. In andere gevallen wordt er ook vlees en groenten bij geserveerd, hoewel dit geen gangbare combinatie is.

De cultuur is verbazingwekkend in het optimaal gebruik maken van seizoensproducten en het gebruik van verse ingrediënten. Er zijn overblijfselen van dorpen en steden met oude, traditionele voedselrecepten die nog steeds in de marge gedijen. Een van de lekkerste gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van alles wat om je heen groeit, staat bekend als “Mangar” – dat tegelijkertijd een vrijwel bekend gerecht in India en een typisch Maleisisch gerecht is. Door de jaren heen hebben Indiase moslims hun curry-recepten gecombineerd met Maleisische en Chinese gerechten, met als resultaat een wonderbaarlijk gevarieerde combinatie van smaken.

Wanneer u buiten de echte Indiase restaurants eet, zorg er dan voor dat u niet overdrijft met de specerijen. Vergeet ook niet dat op de meeste plaatsen de Indiase gerechten vegetarisch worden geserveerd, waarbij alleen zout en peper worden gebruikt voor de meer vurige gerechten. Maar maak je geen zorgen, je zult nog steeds je buik vol hebben van heerlijk Indiaas eten. Afgezien van het geweldige eten, worden deze restaurants ook gescoord met een geweldige ambiance. Dus, geen dilly-ardy!

Beste restaurants voor Indiaas eten:

BuffetLokaal Indiaas Restaurant Bunty Choudry

atrappamuse

Klassiek Indiaas Restaurant Cox

Dex-ervaring

Famous Street Catering

Ik eet Indiaas

Jack Lalanne

Kala Khalsa

Keaton

Koh Doi

K Idea Restaurant en Diner

Cinema

Kino’s Oost-Indisch Restaurant en Theehuis

Koyada

Lamb’s Place

Left Hand Restaurant

Restaurant Magesja

Restaurant Maya

Nandini Restaurant en Café

OneidaPub

Raj Swati

Raj’s Curry Parlor

Mango paradijs

Sakina Grill

Sakina Zuid Indisch Restaurant

Shikanji

Spiesjes

SomThong Thai Restaurant

Sri Lankaans Koninkrijk

Restaurant Sriplant

Tamarind Restaurant en Theehuis

Tao die plaats heeft

Het Chinoise Verhaal

Drie verschillende restaurants in één!!

Marun authentiek restaurant en tandoor in heel Chine

Cambodge- een ongedwongen vegetarisch restaurant in Lavendel pier

Ayam Bakaroni – een minimalistische Indiase bistro in Lavendelstad

Bak Malen – een populair Indiaas moslim restaurant verspreid in Roseville

Bak Wan – een steakhouse in de buurt van gisteren, genietend van een laatste update in de Finger Foods traditie

Chef’s Grill – een chique restaurant en houtskoolgrill

Coco’s – Internationale keuken die altijd vol zit met internationale smaken

Krispy Kreme Steakhouse en Brouwerij

Kurobuta Thai – gespecialiseerd in Thais eten en sfeer

Laoinees Restaurant – een informvr4eel restaurant in Harvard Square

Long wind down memory lane

Norie’s – in het hart van de stad, vlak bij de finishlijn van Boston’s prachtige Kennedy/ bediend door de Massachusetts Ave.

Pague steakhouse – een ander steakhouse dat de beste Steakoreaanse voedselcollectie serveert.

Lees meer:

Zaalverhuur Scheveningen
Indiaas eten Den Haag

Leave a Reply

Your email address will not be published.