meat

In wezen is een slager een persoon die de kunst van het slachten beheerst. Hij snijdt het vlees in de gewenste stukken en doet ook het uitsnijden, het ontkorsen, het uittrekken/beugelen en het dresseren van het vlees. Er zijn enkele anderen die ook bezorgers worden genoemd. Zij zijn bijvoorbeeld een bezorger van vers fruit en verse groenten, een bezorger van eieren, en een bezorger van restjes.

Bezorgers werken volgens de theorie dat dieren langzaam moeten sterven zodat de bezorgers sneller werken. De kunst van de bezorger is om het vlees of gevogelte in kleine, hapklare stukken te snijden. Vlees wordt meestal in dunne reepjes gesneden en de BBQ vlees Hillegom  en borststukken zijn het delicaatst. Naast het schillen wordt het vlees ook ontdaan van extra vet. Vervolgens laat men het vlees drogen op de toonbank van de slagerij of, als de slagerij niet vrijstaand is, in een gespecialiseerde droogruimte.

Na het droogproces is het vlees begroet met een helder rood, sterk gearomatiseerd aroma en is het klaar om verpakt te worden. De volgende stap om een echt verschil in de smaak van het vlees te zien wordt gedaan door de toevoeging van zout en soms ook culturen om het vlees een unieke smaak te geven.

Traditioneel kan het vlees ook op andere manieren worden bereid. De hoge hitte van de kolen en de rook geven het vlees ook een unieke smaak en aroma. U zult ook zien dat het vlees in een doek wordt gewikkeld voor extra koeling.

Voor de meer avontuurlijken zijn er ook lichtere gerechten die in de oven kunnen worden bereid. Deze manier wordt meestal gebruikt voor kebabs, maar kan ook worden gebruikt voor het bereiden van een hoofdgerecht. U kunt in uw recepten ook olijfolie in de plaats van boter en cholesterol in de plaats van reuzel gebruiken. Ten slotte kunt u het vlees ook warm houden voor gasten die daarom vragen.

Maar een van de grootste geheimen van vlees koken is de smaak. Door het langzame garen blijft het vlees sappig en mals, wat volgens velen beter is dan het vlees van andere vleessoorten. Het enige wat het vlees niet mag hebben zijn tomaten, kool en knoflook.

Omdat vlees weinig vet bevat, is het gezonder. Onze voedingsstof bestaat uit slechts twee vetten, eiwit en vet. Eiwitten zijn gemaakt van aminozuren en daardoor is vet in ons lichaam vervangen door water. Onze dagelijkse eiwitinname moet ze baseren op grote hoeveelheden zeevruchten en gevogelte, die de grootste hoeveelheid eiwitten bevatten. Dit zijn ook de voedingsmiddelen die deel uitmaken van een voeding rijk aan voedingsstoffen.

Er zijn zelfs mensen die niet tevreden zijn met hun eigen dieet en zij willen de hoeveelheid vis en vlees inname verhogen. Maar alleen een professionele vleeskok, die over alle kwaliteiten van een chef-kok en een goede kok in het Verenigd Koninkrijk beschikt, kan hun eventueel het aanbod doen waarnaar zij op zoek zijn.

Als u dus een chef-kok bent die meer waarde aan uw maaltijden wil toevoegen en ook de hoeveelheid vis en vlees die u eet, wil verhogen, is thuis gegeten vlees veel beter dan het soort dat u in een restaurant vindt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.