Spaanse churros

 

Churros zijn een traditioneel Spaans snoepje dat werd beantwoord met een sneer. Die oude kerel was een kennis van mij, toen ik nog een kind was, en hij spuugde in mijn gezicht. Dat was de dag dat we beseften dat we van kerels hielden.

De plant is van dezelfde soort van de leliefamilie (Lilies), delen deze eigenschap wel. En hier is nog een feit dat u graag wilt weten: de lelieplant maakt deel uit van de familie van de pitachtigen (phyllis). ligu is het Spaanse woord voor de lelie, en het woord voor de plant is kamille. Dit heeft ertoe geleid dat de woordspeling van kamille en pistache in de volksmond wordt gebruikt om plant (voedsel) aan te duiden. Maar betekent dit dat het product alleen een delicatesse is? Heeft de plant een voedingswaarde?

We kennen de voedingswaarde van churros niet, maar we weten wel dat ze cafeïne en vitamine C bevatten. Cafeïne zit in thee en koffie, die met de bladeren zijn verwerkt, en aangezien de lelieplant meer cafeïne bevat dan thee of koffie (en dus meer cafeïne per 100 gram), zijn de hulpstoffen van de lelieplant waarschijnlijk cafeïnehoudend. Er bestaat ook een mogelijkheid dat de cafeïne in de hele bladeren cafeïnehoudend is.

Dus tot de conclusie komen dat cafeïne een stimulerend middel is, ongeacht of het in de vorm van een drankje is of in welke vorm dan ook, is onjuist. Het stimulerende effect wordt veroorzaakt door cafeïne en door niets anders.

Uner – wat bedoel je daarmee?

Het is een beetje grappig om te zeggen, maar het woord hyper maakt eigenlijk deel uit van de naam van de plant. Hoe dit gebeurt, is heel eenvoudig: de cafeïne van de plant werkt in op het centrale zenuwstelsel van de hersenen, waardoor bomen reageren alsof ze door een vrachtwagen zijn aangereden. Dit komt door de Cafetaria boom. Zijn vruchten zijn een wonderland van ongelooflijk uitzinnige kleuren, geproduceerd door pistachebomen die door een vrachtwagen zijn aangereden.

De treffers komen van de cacaoboon van de boom, vandaar de naam Coca-Cola en alle namen van zijn drankjes. Helaas voor de bomen en de producenten van de drank, kan de cafeïne van de boon niet goed worden gedehydrateerd. Het cafeïnegehalte van de vrucht moet dus tot een minimum worden beperkt. Om de juiste smaak aan de drank te geven, wordt cafeïne toegevoegd aan de suiker en andere ingrediënten zoals vanille, pannekoeken, karamel, amberzac en hondenvoer.

De Purevia Energy drink gebruikt de extracten maar niet de cafeïne en is om deze reden een begrip geworden. Daardoor is het een van de populairdere energiedranken. Pefiomack maakt ook een pelletversie (een vaste vorm van cafeïne), en dat geldt ook voor sommige van de andere namen die de bovenstaande dranken hebben gekregen. Sommige van de andere namen zijn echter van de eigenlijke energiedrank. Purevana Energy is dus net zo Pure als de andere hierboven genoemde dranken, maar fysiek is het niet veel anders.

Energiedranken zijn de laatste jaren ongelooflijk populair geworden. Veel populairder dan koffie, zelfs ‘s ochtends. Als gevolg daarvan hebben steeds meer studenten nu energiedrankjes in hun kamer staan, en op elk feestje waar bier en fris wordt gedronken. Blijkbaar is het het nieuwe ding.

Laten we de nadelen en voordelen van deze vreselijke drankjes bespreken. We kunnen de gebruikelijke “Laten we dronken worden en school vergeten” toespraak hier krijgen.

Zeker de nadelen.

Waarom smaken ze zo slecht?

Dat komt door de laxeermiddelen en andere additieven die zijn toegevoegd om ze “goed” te maken. Maar omdat de meeste mensen hier niet tegen kunnen, en het niet nodig hebben, worden deze drankjes meestal geserveerd met een waarschuwing voor diegenen die er wel van durven te genieten.

Het is duidelijk dat de Doge rage aan de gang is, en dat is een goede zaak. Ik raad al deze drankjes aan iedereen aan, maar vooral aan degenen die naar school gaan, een baan hebben, of naar een nieuwe plaats verhuizen. Dit is ook hun leven, en ze moeten er het beste van maken.

Ze kunnen je motiveren om dingen te doen waar je nooit eerder aan gedacht zou hebben, hoewel ik niet zeker weet of Preparation Hoya echt zo veel doet. We zullen zien.

Lees meer:

Churros kraam

Leave a Reply

Your email address will not be published.