coach

Een voedingscoach is te vinden op de televisie of in de krant. Dergelijke coaches zijn deskundig en gekwalificeerd in hun vakgebied en hebben diploma’s van erkende universiteiten. U kunt hun schaduw of zelfs hun baas zijn, als u gekwalificeerd bent. Veel voedingscoaches kiezen ervoor om hun kennis en ervaring te delen met anderen in het veld, zowel mannen als vrouwen.

Voedingsleer is een tak van wetenschap die zich bezighoudt met voeding en voedingsleer. Als voedingsdeskundige houd je je bezig met het behandelen van voedingsproblemen van mensen. Je kunt barrières voor voedsel en voeding behandelen, en strategieën ontwikkelen om de gezondheid van mensen en hun fysieke mogelijkheden te verbeteren.

Voedingsdeskundigen werken voor voedselproducenten, en ontwikkelen strategieën om voedsel en gezond eten te verbeteren. Je kunt betrokken raken bij het adviseren van zowel kinderen als volwassenen met betrekking tot goede voeding. Als voedingsconsulent kun je hen adviseren over de beste voeding en gezondheidsgewoonten. Als voedingsconsulent kun je je ook bezighouden met training en advisering vóór het ondergaan van ingrepen, zoals een Nutritionist Eindhoven.

Een voedingsdeskundige kan een patiënt adviseren over de verschillende factoren die een rol spelen bij het vaststellen van gezonde eetgewoonten. Deze factoren zijn onder meer omgeving, cultuur, vrienden en gemeenschap. Voedingsdeskundigen spelen ook een belangrijke rol in de volksgezondheid. Zij dragen bij tot offers die mensen in staat stellen gezond en productief te eten, en helpen het aantal eetbare levensmiddelen dat bij het afval belandt drastisch te verminderen.

Voedingsdeskundigen geven u advies over portiecontrole, het afzien van een kleinigheid vanwege hun neus voor smaak, of concentreren zich op keuzes die u de meeste voedingswaarde geven. Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een dergelijke carrière, moet u de vaardigheden en instructie die je nodig hebt te verwerven. Je kunt je inschrijven voor een traditioneel voedingsleerprogramma, dat in wezen vier jaar duurt, of je kunt een loopbaan in de voedingstherapie volgen.

Door onderzoek te doen, kun je veel verschillende voedingsdeskundigen vinden. Je kunt ze interviewen en nagaan hoe ze hun specialisatie hebben verkregen. Je kunt navraag doen op plaatsen waar ze hebben gewerkt en vragen of ze speciale lidmaatschappen hebben.

Als u wilt, kunt u vragen of zij lid zijn van een club of organisatie. Als je hen vertelt dat je tot dergelijke organisaties behoort, zijn ze misschien meer geneigd je te helpen. Vergeet niet te vermelden hoeveel geld je eventueel bereid bent te bieden voor hun diensten. Sommige voedingsdeskundigen zijn zelfstandigen en vragen een vergoeding voor hun diensten.

Het is het beste om voedingsdeskundigen te vragen naar hun specialisatie. Het is ook wenselijk om uit te zoeken of ze officiële referenties hebben die ze hebben verdiend door een certificeringsexamen af te leggen. Ze kunnen een Master of Dietetics certificering hebben, een disclosures, of ze kunnen een beperkte licentie hebben, zoals een doctoraat. Vergeet niet na te gaan of zij gepubliceerd zijn in het tijdschrift Theitness of in andere tijdschriften.

Een oefening als onderdeel van je voorbereiding zal je helpen in te breken op het gebied van voedingsdeskundige werk. Begin met het vinden van alle diëtetiek verenigingen in uw omgeving, basis onderzoek elk van hen, en sluit je aan bij alle lokale groepen en evenementen die relevant zijn voor uw vakgebied. Hoe meer je je organiseert, hoe groter de kans dat je de juiste baan vindt.

Als je eenmaal begonnen bent met je carrière als diëtist, moet je op zoek gaan naar mogelijkheden om meer gespecialiseerde certificeringen te behalen. Elke voedingsdeskundige certificeringen (en adviezen) komt met verschillende eisen en / of accreditaties. Je moet de tijd nemen om alle opties grondig te onderzoeken. Het kan 6 weken tot 2 jaar duren om de nodige diploma’s te behalen voor een carrière als voedingsdeskundige.

En tenslotte, hier is een algemene richtlijn over het aantal beschikbare diëtetiekcertificaten per jaar (vanaf herfst 2001). Gecertificeerde diëtetiekspecialisten hebben de meeste kansen (over het algemeen gedefinieerd als degenen met een master’s degree of hoger). Naar verwachting zullen de kansen echter blijven groeien voor diëtetisch technici, die belangrijke bijstand verlenen aan diëtisten en verpleegkundigen tijdens de behandeling. Andere gebieden “hot” volgens de Society of Dietetic Technicians zijn onder meer leiderschap en management, en counseling.

Van voedingsdeskundigen wordt verwacht dat zij patiënten adviseren over de beste manier om veel voorkomende gezondheidsproblemen in verband met voedselinname te beheersen. Daartoe behoren veel voorkomende klachten als een droge mond, het vasthouden van voedsel en gewichtstoename. Daarnaast zijn voedingsdeskundigen verantwoordelijk voor het bijhouden van voedselinname, samenvattende diëtetiek, voedselplanning, en het suggereren van slechte voedselkeuzes.

Voeding certificering oefening. Als je interesse hebt om voedingsdeskundige te worden, en je woont in of in de buurt van de volgende steden: Austin, Baltimore, Chicago, Dallas, Houston, Kansas City, Los Angeles, New York, Philadelphia, en San Francisco, dan moet je kijken of je kunt deelnemen aan een speciale eendaagse cursus. De meeste foodservicebedrijven bieden cursussen aan in deze gebieden, dus het zou niet al te moeilijk moeten zijn om er een bij jou in de buurt te vinden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.