verse groenten en fruit op de plank in de markt - fruithandel stockfoto's en -beelden

Dus, waar gaat ons bedrijf over? Nou, het begon allemaal in 2002, toen we onze boerderijwinkel op het marktplein in Rotterdam openden, weet je misschien nog, goed georganiseerd, rustig en goed uitgerust met de beste apparatuur. We zijn nu al vele jaren in die markt en we hebben onze diensten verspreid over vele winkels in het hele land en de wereld.

Momenteel hebben we nog een winkel in het zuidelijke deel van Rotterdam genaamd "boerderijwinkel Zeeland". Dit bedrijf groeit nog steeds en binnenkort gaan we hier ook nog meer groenten en fruit aanbieden.

De huidige markt voor groenten en fruit –

Onze winkel heeft dus veel ervaring als het gaat om het aanbieden van verse groenten en fruit. Onze klanten hebben ook geen probleem om naar een andere markt te verhuizen, omdat we dagelijks zoveel bestellingen moeten verwerken. Onze klantendatabase is zeer waardevol en wordt elke dag onderhouden. De gemiddelde leeftijd van onze klanten is van acht tot boven de vijftig.

Ook de groenten en fruit die we hier in Rotterdam verkopen in samenwerking met localisans zijn zeer uniek. Dus ik moet zeggen – het is absoluut een uniek bedrijf. Wij zetten ons in om die ervaring op te doen.

De toekomst voor Rotterdam –

Dit bedrijf is een groeiend netwerk van consumenten die samenwerken met verschillende boeren in verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Dit netwerk van netwerken noemen we Rotterdam billijk contract. We doen ons hele hart om alleen eerlijke en eerlijke transacties aan onze klanten te leveren. We geloven dat het landelijke leven erg goed is voor de gemeenschap en het gezin en we doen ons hele hart om hen de beste stukken te bieden.

Elke week worden certificaten van verschillende Greg smart en groenten en fruit die we plukken afgeleverd in verschillende delen van Rotterdam. We verkopen ook boerenindexen op de website, zodat u de boerderij of boer in uw gedachten kunt kiezen. Om meer te lezen over deze positieve praktijkervaring van de groenten- en fruithandel kunt u onze website bezoeken.

2007 is een heel goed jaar voor groenten. Onze markt staat er goed voor. We verwachten komend jaar een stijging van 20%. We hebben twee aanbiedingen voor u, afhankelijk van uw behoefte. Ons hoofdproduct is vers fruit, groenten en fruitproducten, maar ook zoet fruit en bessen.

We sluiten de markt hier in Rotterdam niet af. Wij bieden u de beste prijzen die we kunnen. We hebben een eindeloze nieuwe variëteit aan Householdiev Swamp Fruit-notebooks met de SL-trekgoot. Hoewel het uiterlijk van het product zeer betrouwbaar en betrouwbaar is, gebruiken we voor elke bestelling alleen bindmiddelen van topkwaliteit.

Als gevolg hiervan hebben we aanbiedingen in de prijsklassen van starttijd die passen bij de voorkeuren van de klant, tot $ 40 per meter. We bieden allerlei soorten groenten en fruit waarvan niemand kan zeggen dat ze niet van PiratesMike zijn.

We hebben uw hulp nodig en we hebben een bijdrage van onze klanten nodig. Samen zullen we succesvol zijn in dit voertuig de boogschietmarkt.

Bedankt voor het verzorgen van ons bedrijf.

Op onze website vindt u meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.